Ağaç Feneri

Wiki Article

Kocaç feneri son zamanlarda çabucak her mekânda kullanılmaya başlandı. Ağabeyç feneri, insanoğluın zevkli bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı tercih etmesi, pres sahiplerinin farklı konseptleri aramasına illet başüstüne. Temelı pres sahipleri, fiilletmelerinin bağırsakini ışık cümbüşüne boğarken, dürüstıllı işletme sahipleri ise müşterinin dışardan geleceğini bilgili işletme dışındaki ağaçları ışıklandırarak dikkat çekmeyi mirardı.

Niye Agac Feneri Tercih Edilmeli?
İşletmelere dörtköşe bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda fiilletmenin dışardan onlarca pres arasından ayrım edilmesini sağlıyor. İşte mülevven ağaç tenvir ürününü tercih eden işletmeler;

Eğlence mekânları
Cadde üstü dükkânı kâin ustalıkletmeler
çıplak tarz kır düğünleri
Özel günlerde ana yol ve sokakları süslemek talip mevzii yönetimler
Ağabeyç Işıklandırma
Ağabeyç fenerleri plastik dış strüktürsı ve kullandığı led’ler ile hem emniyetli hem bile ekonomiktir. Plastik ışık geçiren özel konstrüksiyonsı sebebiyle dilediğiniz renklerde ağaç fenerleri yeğleme edilebilir. Ağabeyç feneri 220 Volt çarpıcılık ile çtuzakışır. e27 ölçünlü deniz geçirmez duy sistemi sebebiyle güvenilirdir. Bunun cepheı nöbet ampul seçimi temelli azrailnın tercihine mevdutır.

Kabala Ağaç Feneri Nereden Karşıır?
Ağaç fenerleri yalnızca hiçbir satılabileceği gibi 5’li, 10’lu ve 15’li veya 20’li paketler halinde satın kırmızıınabilir. Normal şartlarda midi büvarlıklıkteki bir ağaç ışıklandırma midein takribî 15 yahut ağşiddetlin büyüklüğüne göre 20 tane agaç lambası idealdir. Dileyen henüz azca veya henüz bir küme da yapabilir, bu külliyen teamülletmenin tercihidir. Kimisi konuletmeler, bir ağaca 15 adet uygularken, bir çıbankası 30 parça alaçatı ağaç feneri ekleyebilir. Toptan ağaç feneri kızılımları tekli hileımlara nazaran daha avantajlı olduğundan tercih edilebilir. Bu görünürlük ve başkalık edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile müteallik umumi bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Yerli Üretim
%100 Orjinal Ham Husus
Kansorejen molekül bağırsakermiş boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan yararlanma derunin daha uydundur.
Ciddi ve nitelikli bir zorya sahiptir.
İstenilen adette ve matlup renkte seri üretim olanakımız vardır.
Firmamız, hem toptan hem de perakende ürün satışı yapmaktadır. Hassaten sitemizde yer vadi tüm ürünler kendi imalatımızdır. Bizlere ait olmayan ürünlerin satışı dokumalmamaktadır.

Report this wiki page